Servis

Servis pro naše zákazníky

 Pro naše zákazníky poskytujeme záruční i pozáruční servis za bezkonkurenční ceny. Servisem telefonů se zabývají proškolení technici, kteří mají bohaté zkušenosti se všemi druhy oprav a vy si můžete být jisti, že o Váš telefon bude profesionálně pečováno za nejnižší možnou cenu.

 Přestože se snažíme provádět veškeré opravy v co nejkratším možném čase, je nám jasné, že pro některé je telefon důležitý – proto během trvání opravy poskytujeme k zapůjčení mobilní telefon iPhone 5S za jednorázový poplatek 250,-.

Záruční servis

 V případě potřeby servisu během 12-ti měsíční záruční lhůty lze telefon zaslat poštou nebo prostřednictvím kurýrní služby na adresu: Zahradní 544, 595 01, Velká Bíteš.

 Spolu s telefonem zašlete vyplněný reklamační formulář, který najdete ke stažení níže. Při převzetí telefonu k opravě Vás neprodleně   kontaktujeme s informacemi o době opravy.

 Reklamační formulář - ZDE

 Kompletní obchodní podmínky - ZDE

Pozáruční servis 

Pokud záruční lhůta vašeho zařízení vypršela, nezoufejte. I pro vás nabízíme možnost pozáručního servisu za výhodné ceny. Kontaktujte nás na infolince: 723 625 411 nebo na emailu: info@founi.cz, jako předmět uveďte „Pozáruční servis“ a obratem vás budeme kontaktovat.