Jak to u nás funguje?

Kdo jsme?

 Jsme FOUNi.cz a zabýváme se prodejem použitých mobilní telefonů a příslušenství. Elektronika je zároveň naším koníčkem a děláme tak vše s velkou radostí. Také proto je pro nás důležitá celková spokojenost Vás, jakožto našeho zákazníka. Poskytování služeb na té nejlepší úrovni je tak pro nás samozřejmostí a to od výběru zboží, se kterým Vám rádi v nesnázích pomůžeme přes rychlé doručení, tak i maximální spokojenost se zakoupeným produktem.

 Snažíme se proto o individuální přístup ke každému zákazníkovi a neustálé zlepšování nabízených služeb. Při provozu tohoto obchodu se také snažíme o eliminaci vlivu našeho podnikání na životní prostředí – více o našich snahách ZDE.

Jaké zboží nabízíme?

 Námi prodávané mobilní telefony Apple iPhone pochází od ověřených dodavatelů a tak dobře víme, co prodáváme.

 Jelikož každý mobilní telefon po otevření jeho originálního balení ztrácí status nového, označují se tyto telefony za použité, zánovní nebo rozbalené. Jedná se však stále o originální výrobek, mnohdy nerozeznatelný od nového kusu. Telefony prodáváme pouze ve 100% funkčním stavu, odblokované na všechny operátory a hlavně znatelně levněji než nový kus.

 Každý telefon, který prodáváme, projde pečlivou kontrolou a diagnostikou zaručující stoprocentní funkčnost telefonu. Samotné testování obsahuje 50 kroků, které zaručují bezproblémové fungování telefonu. Na konci testování následuje rozřazení do kategorií na základě vizuálního stavu telefonu. Více o jednotlivých kategoriích níže.

Rozdělení dle kategorií:

 Kategorie, do kterých telefony řadíme označujeme A, B, C. Toto rozdělení rozlišujeme podle kosmetických vad, jako jsou vlásečnice na displeji nebo lehké oděrky. Každá kategorie se liší cenou.

Kategorie kvality A – 100% funkční telefony, nejlepší kvality pro náročné uživatele. Výborný vizuální stav. Telefon je jako nový, nebo má jen naprosto minimální viditelné opotřebení. Displej bez jakýchkoli škrábanců nebo jsou jen minimálně viditelné (micro). Odblokované na všechny operátory. Záruka 12 měsíců.

Kategorie kvality B_small – 100% funkční telefony. Skvělý vizuální stav. Telefon může mít mírné opotřebení. Displej může mít známky používání, nikdy neobsahuje hluboké škrábance viditelné při zapnutém LCD nebo praskliny. Odblokované na všechny operátory. Záruka 12 měsíců.

Kategorie kvality C – 100% funkční telefony. Jeví známky používání. Mohou být odřené, ošoupané, či jinak viditelně poškozené. Displej může obsahovat vlásečnice, či jemné škrábance, ale nikdy ne praskliny. Jsou odblokované na všechny operátory se zárukou 12 měsíců.

*K telefonům z kategorie C přidáváme jak tvrzené sklo na displej, tak ZDARMA obal, který skryje všechna viditelná poškození.

Doprava zboží:

 K výběru nabízíme několik dopravců, kteří zajistí bezpečné a co nejrychlejší dopravení zboží až k Vám.
Dopravci ceny 2.1.2019*Cena při platbě dobírky kartou na pobočce Z-point.

 Při vytvoření objednávky do 12:00 garantujeme předání zásilky dopravci ještě ten den. Platí u České pošty a Zásilkovny.

Důvěřuj, ale prověřuj!

Podobně jak praví toto rčení – my prověřujeme a vy nám můžete důvěřovat!

 Všechna zařízení, která prodáváme, mají jasný původ. Ověřujeme, že se nejedná o padělky, kradená zařízení či jinak nežádoucí zboží. Takové zboží vůbec nepřijímáme a nemůže se tak ani dostat do prodeje. Kromě toho jsou veškeré telefony odblokovány na všechny operátory a obsahují český jazyk.

 A jelikož všem námi prodávaným telefonům věříme, můžeme na ně s klidem na duši poskytovat záruku 12 měsíců.

 Mimo to můžete zboží během 14 dní vrátit, pokud nebudete z jakéhokoliv důvodu spokojeni a my Vám následně vrátíme peníze. Podmínkou ovšem je, že nám zboží bude vráceno ve stejném stavu, jako když odcházelo z našeho skladu (stav produktu je dokumentován).

Obsah balení:

 K našim telefonům dáváme kvalitní příslušenství, které je kvalitou shodné s originálním. Za malý příplatek nabízíme i příslušenství originální.

 K telefonu od nás dostanete: univerzální krabičku, adaptér do zásuvky, USB kabel, jehlu na SIM kartu a také sluchátka + ke každému telefonu dárek ZDARMA.